Werken bij Jouw Omgeving

Ziekenhuis en zorg
Informatietechnologie en -diensten
Development
Business IT
Jouw Omgeving biedt een online platform waarmee cliënten met een zorgvraag veilig, plezierig en toegankelijk kunnen werken aan hun gezondheid. En we helpen zorgprofessionals hun cliënten beter te helpen. Dit doen we vanuit de overtuiging dat mensen met een hulp- of zorgvraag het beste resultaat bereiken en de beste zorg ervaren wanneer ze zelf aan het stuur staan. Alleen, of samen met hun netwerk en zorgprofessionals. Alles wat we maken is gebruiksvriendelijk, veilig en persoonlijk.

Het platform biedt diverse mogelijkheden zoals berichten en chats, rapportages, een werkplan en complete behandelprogramma’s. We maken onderdeel uit van de Avinty Groep. Onze digitale oplossingen worden ingezet door zorgprofessionals in het Sociaal Domein, Wijkteams, Jeugdhulp, GGZ, LVB en Gehandicaptenzorg. Daarmee bedienen we meer dan 55.000 gebruikers.

Bij Jouw Omgeving werken zo'n 25 mensen. We zijn bevlogen en betrokken. Plezier is belangrijk, zowel met elkaar als met onze klanten. En we zetten hoog in op vakwerk, waarbij we niet de gebaande paden volgen en ons altijd richten op vooruitgang. We werken op basis van Holacracy, een besturingsmodel gericht op zelfsturing. Zodat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. En waardoor we telkens met kleine verbeteringen kunnen inspringen op alle ontwikkelingen om ons heen. We werken graag met collega’s die het fijn vinden om niet vanuit het keurslijf van een functie te werken, maar die zich willen blijven ontwikkelen door telkens nieuwe rollen te vervullen.

Locatie

Maliebaan 79
3581 CG Utrecht
Nederland

20-50

Medewerkers

1

Kantoor

2012

Oprichtingsjaar